9 december tweede scoutingsdag Tennishal Victoria

FOCUS scoutingsdagen:

9 december is het weer zo ver, dan organiseert FOCUS tennis academy in samenwerking met de KNLTB op verschillende plekken in het land regionale scoutingsdagen. De dagen zijn speciaal bedoeld voor kinderen die geboren zijn in de periode 2008 tot en met 2011. Ook kinderen van jouw vereniging zijn van harte welkom!

/var/folders/jz/25hpchc94rn8cz14n8t1tj440000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/tenniskids-world-tour.jpg?preset=span8

Op een KNLTB regionale scoutingsdag spelen de kinderen tijdens de ochtend of middag een aantal wedstrijdjes en doen ze mee aan leuke bewegingsactiviteiten. De wedstrijdjes worden gespeeld volgens het Tenniskids-principe en plezier staat centraal! Deelname aan de dag is gratis en de deelnemers mogen vriendjes en vriendinnetjes meenemen.

Enthousiasme

Het idee achter regionale scoutingsdagen is dat kinderen vooral enthousiast gemaakt worden voor tennis. Bovendien helpt het de KNLTB en de (gecertificeerde) tennisscholen om een beeld te krijgen van het algemene niveau van de jongste kinderen, in de regio en uiteindelijk in heel Nederland.

Kinderen die tijdens de scoutingsdag opvallen, worden daarna uitgenodigd voor een derde regionale scoutingsdag in maart 2019.  

Inschrijven

De KNLTB regionale scoutingsdagen vinden plaats op verschillende locaties in het land en worden georganiseerd door gecertificeerde tennisscholen, in samenwerking met de KNLTB. Ook als tennisleraar ben je van harte welkom! Kinderen die erbij willen zijn,  kunnen een geschikte locatie kiezen uit de lijst en zich voor één of meerdere dagen AANMELDEN. De aanmelding voor elke scoutingsdag sluit 48 uur voor aanvang. 

Neem contact op met de KNLTB via jeugdopleiding@knltb.nl of met Erik Brummer Erik@focustennisacademy.nlde contactpersoon van de bewuste dag. Tot snel op één van de scoutingsdagen!