JRT

Begeleiding JRT zomer 2016.

Beste tennisouders,

De zomer komt er weer aan en dat betekent veel toernooien spelen. FOCUS tennis academy wil graag meehelpen door spelers te begeleiden en te coachen op de door ons geselecteerde toernooien. Uit ervaring weten wij dat coaching zeer goed is voor de tennisprestaties. Onderstaand schema is samengesteld door de FOCUS trainers, er kunnen tijdens deze periode nog toernooien aan toegevoegd worden.

Wat doen wij op het toernooi?

Inspelen met de spelers als er inspeelmogelijkheden zijn.
Spel plan bespreken met speler.
Wedstrijd bekijken/analyseren voor enkelspel.
Dubbelspel wordt alleen begeleid bij JRT dubbelspel weekeinden We bespreken de wedstrijd na.

Wat verwachten wij van de speler op/tijdens het toernooi?

Tijdens het toernooi moet de speler melden en afmelden bij de trainer op locatie. Douchen na elke wedstrijd op locatie.Wij zijn alleen aanwezig op de toernooien die wij hebben geselecteerd, in zwart WEL begeleiding, in rood GEEN begeleiding. Voor de duidelijkheid hebben wij ook aangegeven de sluitingsdatum en –tijd. De meeste spelers hebben al voordelig de begeleiding van JRT toernooien van het gehele jaar betaald. Voor diegene die dat niet hebben kan er per toernooi begeleiding aangevraagd worden.

De kosten voor JRT begeleiding bedragen: € 75,- per toernooi.
De kosten voor de begeleiding van Tennis Europe (TE) en ITF (18) toernooien in Nederland bedragen: €75,- per toernooi.
De kosten voor de begeleiding van Tennis Europe (TE) en ITF (18) toernooien in het buitenland bedragen: € 125,- per dag excl. onkosten gedeeld door het aantal spelers.
De kosten voor privé begeleiding (op aanvraag) van Tennis Europe (TE) en ITF (18) toernooien in het buitenland bedragen: € 75,- per dag excl. onkosten.

Voor vragen kunt u bellen of mailen naar:

Info@focustennisacademy.nl

Sportieve groeten,

Het FOCUS team.

Begeleiding JRT zomer 2016