LTC Plaswijck

LTC Plaswijck

 

LTC PLASWIJCK en FOCUS tennis academy gaan een unieke samenwerking aan.

Blij en verheugd kunnen wij vertellen dat wij vanaf 1 april 2015 de tennislessen gaan verzorgen bij tennisvereniging LTC Plaswijck!
Tijdens het afgelopen KNLTB jaarcongres in Papendal werd de prijs “Tennisvereniging van het jaar” uitgereikt. Winnaar van deze prestigieuze prijs is LTC Plaswijck!
Het juryrapport sprak boekdelen (hoge scores op het gebied van innovatie en maatschappelijke betrokkenheid, Richard Krajicek Playground opening door Rafael Nadal, De Gezonde Kantine waarvoor we stap voor stap proberen toe te werken naar een gevarieerder en gezonder aanbod van eten en drinken)
Met deze geweldige vereniging gaat FOCUS samenwerken en heeft in LTC Plaswijck de ideale partner gevonden. Hun motto “de jeugd heeft de toekomst” met daarbij bijna 400 jeugdleden staat garant voor een mooie kweekvijver die wij de beste tennisfaciliteiten willen bieden, nu en in de toekomst. Samen met de huidige trainers Richard van der Torre en Remco Rapmund zullen wij op de banen van LTC Plaswijck alle jeugdleden gaan trainen. De samenwerking met Remco en Richard is al begonnen met hun aanwezigheid tijdens onze bijeenkomsten die wij wekelijks organiseren met de huidige trainersstaf. Wij waarderen de interesse en aanwezigheid van Remco en Richard enorm en het heeft al tot leuke en productieve idee├źn geleid.
Op zaterdag 8 februari aanstaande wordt er een kennismakingsdag georganiseerd.
Het zal een leuke dag worden waarbij plezier voorop komt te staan. Het volledige programma volgt spoedig.
Wij kijken uit naar een mooie en sportieve samenwerking.