KNLTB regionale scoutingsdag in Rotterdam


Speciaal voor kinderen die geboren zijn in 2008 t/m 2011 organiseert de KNLTB in samenwerking met FOCUS tennis academy op 24 maart een regionale scoutingsdag op TV Victoria. Ook jij bent van harte welkom om samen met een vriendje of vriendinnetje plezier te beleven aan tennis.

De KNLTB Scoutingsdagen staan naast het spelen van wedstrijdjes vooral in het teken van plezier maken. Daarom zijn ook vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom. 

Wedstrijdjes én plezier

Op een regionale scoutingsdag speel je gedurende de ochtend of middag een aantal wedstrijdjes en doe je mee aan leuke bewegingsactiviteiten. De wedstrijdjes worden gespeeld volgens het Tenniskids principe. Tijdens de regionale scoutingsdagen willen wij kinderen vooral veel laten tennissen en bewegen en nog enthousiaster voor tennis maken. Daarnaast helpt het ons en de (gecertificeerde) tennisscholen om een beeld te krijgen van het niveau van de jongste kinderen in Nederland.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor één of meerdere regionale scoutingsdagen bij jou in de buurt. Inschrijven doe je door het inschrijfformulier in te vullen en deze te e-mailen naar het e-mailadres dat bij de betreffende scoutingsdag FOCUS tennis academy staat vermeld. Na aanmelding ontvangt u van ons een email met alle info over deze ochtend.


De KNLTB regionale scoutingsdagen worden georganiseerd door de gecertificeerde tennisscholen in samenwerking met de KNLTB. Ook de tennisleraar van jouw vereniging is van harte welkom.

Datum: Zondag 24 maart

Locatie: TV Victoria, Kralingseweg 226

Tijdstip: 10.00-12.00uur

Kosten: Gratis

FOCUS tennis academy is een door de knltb gecertificeerde tennis academy voor onder en bovenbouw.

Naast de academy trainingen op tv Victoria (Rotterdam) verzorgen wij ook de trainingen op verschillende verenigingen in de regio Gouda, Schoonhoven, Papendrecht.

www.yourtennis.nlwww.tennislesnu.nlwww.fcustennisacademy.nl