FOCUS tenniskampen 2019

FOCUS tennis academy gaat deze zomer twee en in de herfstvakantie een tenniskamp organiseren. De nadruk tijdens deze dagen ligt uiteraard op tennis. De jongens en meisjes worden deze week technisch en tactisch naar een hoger niveau getild. Daarnaast is er ook aandacht voor conditie en mentale weerbaarheid. Bij het programma wordt rekening gehouden met het spelniveau van de deelnemers, zodat er evenwichtige groepjes ontstaan van beginners tot halfgevorderden en wedstrijdspelers. Zo halen we het maximale uit ieder kind. Naast trainingen bestaat het kamp uit leuke in- en outdooractiviteiten.

De tennisleraren geven twee uur per dag les. Hierbij maken zij -onder andere- gebruik van een ballenkanon en een iPad voor optimaal resultaat. De kinderen brengen de trainingsstof diezelfde dag nog in de praktijk, tijdens de afsluitende enkel- en dubbelwedstrijden. Zo blijft de trainingsstof beter hangen en verbetert het niveau sneller.

Geef je snel op via onderstaand formulier.

Tennisrackets en ballen zijn aanwezig

Leeftijd 5-17 jaar

Indeling op basis van niveau

Elke dag een sportlunch

Locaties tv Victoria, Be Quick Gouda en het Hofland Schoonhoven