Update

Beste speler,

Hierbij een update omtrent de trainingen:

Wat was het genieten om buiten te zijn, wintersport in eigen land. De dooi is nu behoorlijk ingezet maar dat betekent helaas niet dat de banen direct bespeelbaar zullen zijn.

tv Pharo heeft na de sneeuwval besloten om de banen, zolang de vorst aanhoudt, niet sneeuwvrij te maken. Ervaring leert dat banen die je sneeuwvrij maakt, na de vorstperiode dagen langer onbespeelbaar blijven en dat willen we voorkomen.

Momenteel ontdooit de toplaag van de tennisbanen. Echter de onderlaag is nog steeds bevroren waardoor het vocht uit de toplaag niet weg kan. De onderlaag zal dus geheel ontdooid moeten zijn, voordat de banen weer bespeeld kunnen worden. Als dat het geval is, moeten de banen eerst gewalst worden en pas daarna kan er weer getennist worden. Zou er tijdens de opdooi toch getennist worden, dan zou dit voor grote schade aan de banen kunnen zorgen. Daarom mogen de banen bij opdooi nooit betreden worden.

Hoelang het duurt voor de banen weer bespeelbaar zijn, is moeilijk te voorspellen. De baanploeg van tv Pharo zal er uiteraard alles aan doen om de banen weer zo snel mogelijk speelklaar te maken. Wij hebben besloten dat we tot en met woensdag 17 februari geen trainingen kunnen geven. De tennislessen zullen, indien mogelijk, weer hervat worden op donderdag 18 februari. Daarover zullen wij jullie nog nader informeren.


Met sportieve groet,

Niels Stemerdink