GLTC Be Quick

TENNISLESSEN:

Het hele jaar door kun je bij GLTC Be Quick tennislessen volgen. In de zomer op de mooie gravel banen en in de winter maken wij gebruik van de Stichting Indoor Tennis BE Quick-Gouda.

Winterlessen:
• Schrijf je in voor 19 september (uiteraard kan je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen)
• In de week van 27 september ontvang je de bevestiging van de dag(en) en tijd(en) dat je bent ingedeeld voor de les.
• In de week van 4 oktober beginnen de winterlessen 2021-2022
In de winter van 2021-2022 volg je 22 trainingen van 4 oktober tot en met 3 april 2022 van 60 minuten. Er worden geen trainingen gegeven in de herfstvakantie 16 t/m 24 oktober, kerstvakantie 25 dec t/m 9 januari, voorjaarsvakantie 26 feb t/m 6 maart.

De groepsgrootte bij de indeling is bepalend voor het lestarief van de lessenreeks. Is de indeling niet conform uw keuze van les type bij de inschrijving dan wordt de lestijd of het lestarief verhoogd of verlaagd naar rato het aantal personen in de groep. Prijs van de trainingen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Wij passen het incasso/factuurbedrag aan naar rato aantal deelnemers.
Alle lesklanten worden lid van GLTC Be Quick om de banen vrij te kunnen gebruiken voor les, FOCUS events en vrij spelen. De lesklant heeft verder geen verdere verplichtingen naar GLTC Be Quick. Na aanmelding zal de lesklant een schrijven ontvangen van GLTC Be Quick over de aanmeldprocedure. Lidmaatschap zal aan de vereniging GLTC Be Quick betaald moeten worden anders heeft de speler geen recht op gebruik van de banen/tennisles.