TV het Hofland

Het hele jaar door kun je bij TV Het Hofland tennislessen volgen.

Zomerlessen:
Zomerseizoen 18 weken in de periode 4 april 2022 t/m 2 oktober 2022.
• Schrijf je in voor 21 maart (uiteraard kan je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen)
• In de week van 28 maart ontvang je de bevestiging van de dag(en) en tijd(en) dat je bent ingedeeld voor de les.
• In de week van 4 april beginnen de zomerlessen 2022.

In de zomer van 2022 volg je 18 trainingen van 4 april tot en met 2 oktober 2022. Er worden geen trainingen gegeven op tweede paasdag 18 april, Koningsdag 27 april, de meivakantie 2 t/m 8 mei, Hemelvaartsdag 26 mei, Tweede Pinksterdag 6 juni en de zomervakantie 9 juli t/m 21 augustus.
De groepsgrootte bij de indeling is bepalend voor het lestarief van de lessenreeks. Is de indeling niet conform uw keuze van les type bij de inschrijving dan wordt de lestijd of het lestarief verhoogd of verlaagd naar rato het aantal personen in de groep. Prijs van de trainingen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Wij passen het incasso/factuurbedrag aan naar rato aantal deelnemers.
Alle lesklanten worden lid van TV Het Hofland om de banen vrij te kunnen gebruiken voor les, FOCUS events en vrij spelen. De lesklant heeft verder geen verdere verplichtingen naar TV Het Hofland. Na aanmelding zal de lesklant een schrijven ontvangen van TV Het Hofland over de aanmeldprocedure. Lidmaatschap zal aan de vereniging TV Het Hofland betaald moeten worden anders heeft de speler geen recht op gebruik van de banen/tennisles.

BETAAL HET LESGELD BIJ VOORKEUR VIA AUTOMATISCHE INCASSO
Wij proberen het lesgeld zo laag mogelijk te houden en de inning van de lesgelden per incasso kost ons veel minder tijd dan bij het versturen van facturen en bijhouden van betalingen.
U BETAALT WAT U DAADWERKELIJK HEEFT GEKREGEN
De groepsgrootte bij de indeling is bepalend voor het lestarief van de lessenreeks. Is de indeling niet conform uw keuze van les type bij de inschrijving dan wordt de lestijd of het lestarief verhoogd of verlaagd naar rato het aantal personen in de groep. Prijs van de trainingen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Wij passen het incasso/factuurbedrag aan naar rato aantal deelnemers. Wij gaan deze lessenreeks 6 keer incasseren, rond de 20e van de april, mei, juni, juli, augustus en september 2022.. Blijkt dat wij door de pandemie/Covid-19 veel lessen achterlopen dan zullen wij de laatste termijn(en) niet incasseren.

Klik op het onderstaande logo van uw vereniging om de trainingsmogelijkheden te zien.