TV het Hofland

Tennislessen:

De vereniging van Schoonhoven en omstreken!
• Schrijf je in voor 19 september (uiteraard kan je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen)
• In de week van 27 september ontvang je de bevestiging van de dag(en) en tijd(en) dat je bent ingedeeld voor de les.
• In de week van 11 oktober beginnen de winterlessen 2021-2022
In de winter van 2021-2022 volg je 10 trainingen van 11 oktober tot en met 3 april 2022 van 60 minuten. Er worden geen trainingen gegeven in de herfstvakantie 16 t/m 24 oktober, kerstvakantie 25 dec t/m 9 januari, voorjaarsvakantie 26 feb t/m 6 maart.

ZOMERLESSEN:
De vereniging in Schoonhoven en omstreken!
Dinsdag 6 april starten wij met de zomerlessen 2021.
• Schrijf je in voor 22 maart (uiteraard kan je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen)
• In de week van 29 maart ontvang je de bevestiging van de dag(en) en tijd(en) dat je bent ingedeeld voor de les.
• In de week van 5 april beginnen de zomerlessen 2021.
In de zomer van 2021 volg je 19 groepstrainingen van 5 april tot en met 3 oktober 2021 van 50 minuten. Er worden geen trainingen gegeven op Koningsdag 27 april, de meivakantie 1 t/m 9 mei, Hemelvaartsdag 13 mei, Tweede Pinksterdag 24 mei en de zomervakantie 17 juli t/m 29 augustus.
De groepsgrootte bij de indeling is bepalend voor het lestarief van de lessenreeks. Is de indeling niet conform uw keuze van les type bij de inschrijving dan wordt de lestijd of het lestarief verhoogd of verlaagd naar rato het aantal personen in de groep. Prijs van de trainingen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Wij passen het incasso/factuurbedrag aan naar rato aantal deelnemers.
Alle lesklanten worden lid van TV Het Hofland om de banen vrij te kunnen gebruiken voor les, FOCUS events en vrij spelen. De lesklant heeft verder geen verdere verplichtingen naar TV Het Hofland. Na aanmelding zal de lesklant een schrijven ontvangen van TV Het Hofland over de aanmeldprocedure. Lidmaatschap zal aan de vereniging TV Het Hofland betaald moeten worden anders heeft de speler geen recht op gebruik van de banen/tennisles.