TV het Hofland

ZOMERLESSEN:
De vereniging in Schoonhoven en omstreken!
Dinsdag 6 april starten wij met de zomerlessen 2021.
• Schrijf je in voor 22 maart (uiteraard kan je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen)
• In de week van 29 maart ontvang je de bevestiging van de dag(en) en tijd(en) dat je bent ingedeeld voor de les.
• In de week van 5 april beginnen de zomerlessen 2021.
In de zomer van 2021 volg je 19 groepstrainingen van 5 april tot en met 3 oktober 2021 van 50 minuten. Er worden geen trainingen gegeven op Koningsdag 27 april, de meivakantie 1 t/m 9 mei, Hemelvaartsdag 13 mei, Tweede Pinksterdag 24 mei en de zomervakantie 17 juli t/m 29 augustus.
De groepsgrootte bij de indeling is bepalend voor het lestarief van de lessenreeks. Is de indeling niet conform uw keuze van les type bij de inschrijving dan wordt de lestijd of het lestarief verhoogd of verlaagd naar rato het aantal personen in de groep. Prijs van de trainingen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Wij passen het incasso/factuurbedrag aan naar rato aantal deelnemers.
Alle lesklanten worden lid van TV Het Hofland om de banen vrij te kunnen gebruiken voor les, FOCUS events en vrij spelen. De lesklant heeft verder geen verdere verplichtingen naar TV Het Hofland. Na aanmelding zal de lesklant een schrijven ontvangen van TV Het Hofland over de aanmeldprocedure. Lidmaatschap zal aan de vereniging TV Het Hofland betaald moeten worden anders heeft de speler geen recht op gebruik van de banen/tennisles.