Winterles

Victoria Tennishal.

De vereniging/tennishal in Rotterdam Kralingen en omstreken!
Winterseizoen: 22 weken in de periode 3 oktober 2022 t/m 2 april 2023.

• Schrijf je in voor 19 september (uiteraard kan je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen)
• In de week van 26 september ontvang je de bevestiging van de dag(en) en tijd(en) dat je bent ingedeeld voor de les.
• In de week van 3 oktober beginnen de winterlessen 2022-2023.
Er worden geen trainingen gegeven in de herfstvakantie 16 t/m 24 oktober, kerstvakantie 25 dec t/m 9 januari, voorjaarsvakantie 26 feb t/m 6 maart.

De groepsgrootte bij de indeling is bepalend voor het lestarief van de lessenreeks. Is de indeling niet conform uw keuze van les type bij de inschrijving dan wordt de lestijd of het lestarief verhoogd of verlaagd naar rato het aantal personen in de groep. Indien u de aangepaste indeling, groepsgrootte en het daarbij behorende tarief niet goedkeurt dan kunt u uitsluitend voor aanvang van de lessenreeks uw deelname schriftelijk annuleren.
Prijs van de trainingen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Wij passen het incasso/factuurbedrag aan naar rato aantal deelnemers.

BETAAL HET LESGELD BIJ VOORKEUR VIA AUTOMATISCHE INCASSO
Wij proberen het lesgeld zo laag mogelijk te houden en de inning van de lesgelden per incasso kost ons veel minder tijd dan bij het versturen van facturen en bijhouden van betalingen.

U BETAALT WAT U DAADWERKELIJK HEEFT GEKREGEN
De groepsgrootte bij de indeling is bepalend voor het lestarief van de lessenreeks. Is de indeling niet conform uw keuze van les type bij de inschrijving dan wordt de lestijd of het lestarief verhoogd of verlaagd naar rato het aantal personen in de groep. Prijs van de trainingen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Wij passen het incasso/factuurbedrag aan naar rato aantal deelnemers. Wij gaan deze winter 6 keer incasseren, rond de 20e van de maanden oktober, november, december , januari, februari en maart. Blijkt dat wij door de pandemie/Covid-19 veel lessen achterlopen dan zullen wij de laatste termijn(en) niet incasseren.

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond