Zomerles

Dit is het aanbod op GLTC Be Quick in het zomerseizoen.

BETAAL HET LESGELD BIJ VOORKEUR VIA AUTOMATISCHE INCASSO
Wij proberen het lesgeld zo laag mogelijk te houden en de inning van de lesgelden per incasso kost ons veel minder tijd dan bij het versturen van facturen en bijhouden van betalingen.

U BETAALD WAT U DAADWERKELIJK HEEFT GEKREGEN
De groepsgrootte bij de indeling is bepalend voor het lestarief van de lessenreeks. Is de indeling niet conform uw keuze van les type bij de inschrijving dan wordt de lestijd of het lestarief verhoogd of verlaagd naar rato het aantal personen in de groep. Prijs van de trainingen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Wij passen het incasso/factuurbedrag aan naar rato aantal deelnemers. Wij gaan deze zomer 6 keer incasseren, rond de 20e van de maanden april, mei, juni, juli, augustus en september. Blijkt dat wij door de pandemie/Covid-19 veel lessen achterlopen dan zullen wij de laatste termijn(en) niet incasseren.

EEN FOCUS NIKE T-SHIRT CADEAU BIJ AANMELDING VOOR 29 MAART
Alle lesklanten die zich aanmelden voor een tenniscursus deze zomer krijgen een Nike FOCUS shirt cadeau! Geef de juiste maat en kleur door, wij streven erna om iedereen in de eerste lesmaand het shirt te overhandigen.

Alle lesklanten worden lid van GLTC Be Quick om de banen vrij te kunnen gebruiken voor les, FOCUS events en vrij spelen. De lesklant heeft verder geen verdere verplichtingen naar GLTC Be Quick. Na aanmelding zal de lesklant een schrijven ontvangen van GLTC Be Quick over de aanmeldprocedure. Lidmaatschap zal aan de vereniging GLTC Be Quick betaald moeten worden anders heeft de speler geen recht op gebruik van de banen/tennisles.

Toont alle 12 resultaten