Rotterdam Topsport en FOCUS tennis academy verlengen het contract

Ook dit jaar weer zijn tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament de contracten met 5 topsportverenigingen en 8 regionale trainingscentra verlengd. Rotterdam Topsport zet zich in om een zo optimaal mogelijke infrastructuur voor topsport te faciliteren, daar maakt de begeleiding en advisering voor Rotterdamse topsportverenigingen en de regionale trainingscentra onderdeel van uit. 

De vijf topsportverenigingen die Rotterdam Topsport ondersteunt zijn: Feyenoord Futsal/TPP-RotterdamZeeuw & Zeeuw Feyenoord BasketballSportclub Neptunus – Honkbal en Softbal verenigingSKADI ROTTERDAMen Hockey Club Rotterdam. Daarnaast zijn er regionale trainingscentra voor Atletiek?, Basketbal?, Boksen?, Honkbal⚾️, Judo?, Roeien??‍♂️, Tennis? en Volleybal?.