Daniel Verbeek wint het FOCUS Tennis Europe toernooi

DANIEL VERBEEK WINT HET FOCUS TENNIS EUROPE TOERNOOI!!


Na 5 overwinningen stond Daniel in de finale t/m 14, tegen de Fransman Etienne Marty. En dat was een bijzondere eindstrijd. Een mooi gevecht waar heel veel in zat. Spanning, mooie punten en een bloedstollend slot. Het leek al klaar te zijn, alleen door een dubieuze call van de umpire was het in plaats van de titel op zak gewoon weer gelijk in de tie-break van die beslissende 3e set. Op het 9e matchpoint sloeg Daniel alsnog toe met een fantastisch punt en met 12-10 won hij uiteindelijk die thriller. Grote complimenten over hoe hij omging met spanning, druk en tegenslagen! Klasse gedaan en nogmaals gefeliciteerd met deze dik verdiende en zelf gehaalde overwinning, we hebben genoten!!

Ook Luca Van Den Berg gefeliciteerd met je 4 overwinningen en het bereiken van de halve finale onder 16 met goed spel! De afgelopen weken heb je weer goede stappen gemaakt.

En Tessa Kwakernaak behaalde de 2e plaats in het damesdubbel t/m 16, goed gedaan Tessa met een gelegenheid partner en het leiden van die dubbels, gefeliciteerd!