Sportbedrijf Rotterdam

Het doel van Sportbedrijf Rotterdam is heel simpel: 

Héél Rotterdam aan het sporten krijgen. Daarom geven we iedereen die wil gaan sporten, een sport wil aanbieden, of een sportief evenement wil organiseren, een plek waar ze dit het beste kunnen doen. Dus of je nu gewoon fitter wilt worden, een plek zoekt waar je samen met je vrienden kunt trainen, of een nieuwe accommodatie zoekt voor je sportvereniging; bij Sportbedrijf Rotterdam vinden je sportambities een thuis.

Dit is wat Sportbedrijf Rotterdam doet

Wij exploiteren, onderhouden en ondersteunen sportlocaties door heel de stad. Van gymzalen en sporthallen tot atletiekbanen, hockeyvelden en zwembaden. We zorgen dat zij alles krijgen wat ze nodig hebben, zodat zij op hun beurt weer alles kunnen bieden wat sporters en verenigingen nodig hebben. Zo zorgen we ervoor dat elke Rotterdammer altijd vlakbij een goede, schone en veilige sportlocatie woont.

 

Dit wat Sportbedrijf Rotterdam voor sporters doet

Sportbedrijf Rotterdam helpt sporters bij het vinden van de perfecte plek om hun sport te beoefenen. Welke tennisbanen of voetbalverenigingen zijn er bij je in de buurt? Kun je ook ergens in de stad voordat je naar werk gaat banenzwemmen? Het Sportbedrijf helpt mensen in beweging te komen.

Dit wat Sportbedrijf Rotterdam en FOCUS tennis academy samen doen: 

  • Tijdens de Finals (Alle winnaars van de gebiedstoernooien strijden tijdens The Final in Ahoy om een plek op het podium) hebben wij alle halve finalisten drie gratis tennislessen aangeboden.
  • ABN AMRO rode ballen toernooi heeft FOCUS ruim 60 Rotterdamse kinderen twee gratis tennismiddagen aangeboden.