Tennis Europe U14 en U16

TE U14 en U16 programma FOCUS tennis academy tot en met december 2018

 

 

Logo-CMYK-Large

Tennis Europe

 

 

De kosten voor de begeleiding van TE toernooien in het buitenland bedragen: € 125,- per dag excl. onkosten gedeeld door het aantal spelers. De kosten voor privé begeleiding (op aanvraag) van TE toernooien in het buitenland bedragen: € 100,- per dag excl. onkosten. Ons FOCUS TE in week 9 wordt gratis begeleid.De kalender van Tennis Europe (TE 12/14/16) is tot april 2018 gepubliceerd. Internationale toernooien waar wij vanaf die datum naar toe gaan volgen later als de TE kalender bekend is. Wij behouden te allen tijde de mogelijkheid om de begeleiding te annuleren als de omstandigheden daartoe aanleiding geven. Technische staf FOCUS tennisacademy.

Ben jij een fanatieke tennisser maar train jij bij een andere academy? Wij gaan in overleg met jouw trainer om te kijken of dit een goed moment is om eens internationaal te spelen. Iedereen is welkom om bij ons aan te sluiten! interesse: info@focustennisacademy.nl of bel: 0626636777

 

Nuttige informatie voor het spelen van Tennis Europe toernooien:

Vanaf 2010 is er veel verandert op de Tennis Europe Tour. Lees verder om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de tour!

Structuur: De Tennis Europe Junior Tour bestaat uit toernooien in heel Europa. Spelers uit de hele wereld mogen deze toernooien spelen. Er zijn 3 leeftijdsgroepen: t/m 16 jaar, t/m 14 jaar en t/m 12 jaar. De toernooien zijn onderverdeeld in Categorie 1, 2 en 3. Categorie 1 omvat de top evenementen en de Europese Kampioenschappen.

lees verder via deze link: Uitleg Tennis Europe via KNLTB site: