Sportkeuring

NRPSPORTKEURING FOCUS TENNIS ACADEMY SPELERS:

Sportmedisch Centrum Nieuw Rotterdams Peil (NRP) is een centrum waar verschillende (para)medische expertises samenwerken om sport- en beweging gerelateerde problemen te verhelpen. NRP richt zich op sporters van alle niveaus, die zichzelf willen verbeteren, willen terugkeren op het oude niveau of die blessurerisico’s willen minimaliseren.
Dit doen we middels inspanningstesten, sportmedisch onderzoek, (sport)revalidatie, (sport)fysiotherapie en het wetenschappelijk gevalideerd in kaart brengen van blessurerisico. Daarnaast kent het NRP geen wachttijd en streven we naar een nauwkeurige diagnostiek met dito behandeling.
NRP heeft een uitgebreid medisch netwerk opgebouwd waarin wordt samengewerkt met medisch specialismen zoals: Orthopedie, Traumatologie en de afdeling Sportgeneeskunde uit het Erasmus MC, Medinova Kliniek Zestienhoven en het Vlietland ziekenhuis. (Sport)Fysiotherapeuten, manueel therapeuten, sportartsen, sportdiëtist, en sportpsycholoog werken samen om u zo snel mogelijk weer terug te laten keren in uw sport na een blessure. Onze sportarts is beschikbaar voor consulten en (sport)medische onderzoeken.
We zijn trots op onze samenwerking met algemeen chirurg en medeoprichter C.H.J. van Eijck, clubarts bij Feyenoord en orthopeed M.P. Heijboer, stafarts van het Nederlands elftal. Orthopeed M.P. Heijboer heeft maandelijks zijn eigen spreekuur bij het Sportmedisch Centrum Nieuw Rotterdams Peil.

Daarnaast begeleiden medewerkers van het NRP onder andere het Davis Cup Team, het Watersportverbond en team Sailing Holland (Brunel) in de Volvo Ocean Race.
Het NRP is een door de SCAS en FSMI gecertificeerde Sportmedische Instelling zodat uw zorg vanuit de zorgverzekering vergoed wordt. NRP heeft zorgcontracten met alle zorgverzekeraars.

Aanmelden sportkeuring:
Email: info@smc-rdam.nl (vermeld hierbij dat je van FOCUS bent/komt)
Telefoonnummer: 010 462 2010
Tijdens de fysieke testdag zal NRP aanwezig zijn om direct een afspraak te plannen.