FOCUS tennis academy trainingsweken

Een sportieve vakantie vol tennis en plezier? Schrijf je dan nu in voor één (of meerdere) tennis trainingsweken bij FOCUS tennis academy! Tijdens deze dagen wordt er professionele begeleiding gegeven door enthousiaste tennisleraren die de kinderen een onvergetelijke week zullen bezorgen. Elke dag wordt er ongeveer vier uur les gegeven in leuke, leerzame spelvormen of in wedstrijdjes. Ook worden er andere sport-en spelactiviteiten georganiseerd en zijn er uitstapjes in de omgeving. Kortom, een topweek die jouw kind(eren) niet snel zullen vergeten.

De kosten van een 5-daagse trainingsweek bedragen € 245,- per persoon. Je ontvangt €20 korting* als je aan 1 of meerdere van de volgende criteria voldoet:

– Je schrijft in vóór 1 juli 2022, of
– Je bent lid van TV Victoria, TV Het Hofland of
– Je bent een broertje of zusje van een andere deelnemer aan hetzelfde trainingsweek (ieder tweede, derde (etc.) kind ontvangt de korting)

*Korting op korting niet mogelijk

Zomervakantie 2022
Week 1 | 11 t/m 15 juli Locatie TV Victoria.
Week 2 | 15 t/m 19 augustus Locatie TV Victoria.

Locatie: TV Victoria, Kralingsweg 226, 3062 CG Rotterdam

Inbegrepen

  • Elke dag van 09:00 tot 16:45 uur tennissen en een activiteit
  • Per dag 2-4 uur tennissen
  • Materialen (tennisrackets en tennisballen)
  • Professionele begeleiding
  • Dagelijkse lunch en tussendoortjes
  • T-shirt ter herinnering aan deze trainingsweek
  • Heel veel (tennis)plezier

Veelgestelde vragen – Trainingsweken

Vanaf welke leeftijd mag je deelnemen aan het tennis trainingsweek?
Wij bieden onze tenniskampen aan voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Heb je ervaring nodig om deel te nemen aan het tennis trainingsweek?
Het niveau of de ervaring van het kind maakt niet uit. Ook kinderen die nog niet eerder hebben getennist zijn van harte welkom.

Is het mogelijk om bij mijn vriendje / vriendinnetje in de groep te worden ingedeeld
Wij proberen altijd rekening te houden met dergelijke verzoeken. Echter is het voor ons belangrijk dat de groepen die wij indelen qua leeftijd en niveau zo homogeen mogelijk zijn. Als het verschil in leeftijd of niveau te hoog is zullen we mogelijk de kinderen in verschillende groepen plaatsen. Er zijn tijdens het gehele kamp alsnog veel momenten waarbij vriendjes en vriendinnetjes samen kunnen zijn.

Hoe wordt de indeling gemaakt: op speelsterkte of op leeftijd?
Wij proberen met allebei de factoren zoveel mogelijk rekening te houden. Het liefst delen wij iedereen bij de zelfde speelsterkte en leeftijd in. Meestal met een verschil van 2 jaar in leeftijd. De indeling van de groepen is uiteraard onder andere afhankelijk van de inschrijvingen die we ontvangen.