Vacature

Kom jij ons team versterken?

FOCUS tennis academy blijft zich ontwikkelen en maakt een behoorlijke groei door momenteel. FOCUS tennis academy verzorgt professionele tennislessen in Zuidwest Nederland regio Rotterdam en de Krimpenerwaard. Ben jij een betrokken en enthousiaste tennisleraar/ tennislerares en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

FOCUS tennis academy streeft naar een totaalpakket voor alle liefhebbers van de tennissport. Zoveel mogelijk potentiele tennissers in aanraking laten komen met de tennissport. Dat betekent dat de tennisschool graag samen aan het gemeenschappelijke doel werkt: leden meer te laten tennissen.

Ook streven de trainers van FOCUS ernaar om in iedere tennisser het beste naar boven te halen. Het actief ondersteunen van de tennisvereniging kan alleen met de juiste mensen: trainers met ambitie zoals jij, die op dezelfde wijze denken en handelen. Dat betekent dat je naast je trainerskwaliteiten, betrouwbaarheid, betrokkenheid en vooral ook professionaliteit hoog in het vaandel hebt staan.

Wij zijn vanaf 1 april 2024 opzoek naar: 

Een gediplomeerde fulltime tennisleraar/lerares, die in het bezit is van KNLTB A en B licentie. Goede communicatieve vaardigheden bezit, beschikt over een actieve werkhouding en in het bezit is van een VAR verklaring. Wat kun je van ons verwachten? Een enthousiaste jonge tennisschool, gecertificeerd voor onder en bovenbouw kinderen, waar ruimte is om je passie voor de sport verder uit te bouwen. We bieden je de juiste interne opleidingen en mogelijkheden aan om door te groeien in een van mooiste sporten die er bestaat.

Doorgroeien

Jij bent bij FOCUS tennis academy meer dan een trainer(ster) alleen. Naast het geven van tennislessen op de tennisbaan, bouw je mee aan een succesvol jong bedrijf waar nog vele dromen en idealen in het verschiet liggen. Als trainer maak je deel uit van het trainersteam, waarbinnen je meedenkt, adviseert en je verantwoordelijkheid voelt voor de ontwikkeling van het bedrijf en de mensen die je traint.

Solliciteer direct!

Spreekt bovenstaande visie je aan? En herken je jezelf in de genoemde eigenschappen? Mail direct je CV en motivatie naar:

niels@focustennisacademy.nl t.a.v. Niels Stemerdink