Vereniging

Bent u op zoek naar een Tennis Academy die op uw vereniging alle zaken omtrent tennisles, planning, beleidsplan regelt. Dan bent u hier aan het juiste adres! 

Als bestuur van een tennisvereniging heb je bepaalde ambities en doelstellingen. Hoe wil je je als club profileren? Richt je je meer op prestatietennis of wil je misschien liever gezien worden als een gezelligheidsvereniging, waarbij recreatief tennis en sociale evenementen de boventoon voeren?

In beide gevallen heb je als vereniging behoefte aan een gekwalificeerde
trainer; een die de jeugd kan stimuleren en goed tennis kan bijbrengen, maar ook de volwassenen een niveau omhoog kan tillen.
Voor een tennisvereniging is het eigenlijk veel gemakkelijker het gehele
pakket van leraren, lessen en diverse administratieve taken uit te besteden aan een organisatie die daarin is gespecialiseerd.

FOCUS kan veel werk uit handen nemen.Een dergelijke formule biedt u als vereniging continuïteit van lessen en leraren; bovendien sluit u hierbij ook nog eens alle arbeidsrechtelijke en financiële risico’s voor de vereniging uit!

Het organiseren van tennistoernooien, tenniskampen en het verzorgen van clinics voor bedrijven en instellingen behoort eveneens tot ons werkgebied.

Als recreant kun je bij FOCUS tennis academy in Rotterdam en Bleiswijk terecht voor de beste tennislessen in groepsverband of privé. Onze professionele tennistrainers geven tennisles op ieder niveau, van beginner tot gevorderde, van jong tot oud. Wij delen onze lessen in naar speelsterkte, zodat je altijd tennisles volgt op het juiste niveau.

FOCUS tennis academy hanteert per jaar twee seizoenen. Tijdens het zomerseizoen (april t/m juli) kun je kiezen uit 10 of 17 tennislessen. In het winterseizoen (september t/m maart) kies je uit 13 of 26 tennislessen. Je wordt wekelijks ingedeeld op een vaste dag en tijdstip.

Voor onze volwassen tennissers organiseren wij ieder seizoen twee dubbeltoernooien, waarbij het geleerde uit de les in wedstrijdvorm kan worden toegepast. Voor de jeugd zijn er de wedstrijddagen  om gewend te raken aan het wedstrijdtennis.

Heeft u nog vragen of wilt u graag een gesprek?: info@focustennisacademy.nl