Skills Intelligence maakt sporters beter meetbaar!

Skills Intelligence heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het organiseren en afnemen van fysieke testdagen en heeft daarvoor specifieke software ontwikkeld. Voor organisaties kunnen we testdagen volledig verzorgen of er kan gebruik gemaakt worden van onze software voor eigen protocollen. Kortom, wij hebben de perfecte oplossing om sporters beter meetbaar te maken!

Hoe zorg je ervoor dat het afnemen, verwerken en analyseren van tests minder tijd kost? Hoe krijg je informatie snel bij sporters of trainers? Hoe verwerk je persoonlijke informatie met de komst van de AVG? Wij zijn aan de slag gegaan met de testproblematiek in de sportwereld en zijn erin geslaagd een oplossing te vinden waarmee het hele testproces voortaan volledig digitaal kan worden uitgevoerd! Door gebruik te maken van onze software is verwerking met papier en pen verleden tijd en ook nog eens AVG-proof! Voor de input van data kunnen we eenvoudig koppelingen maken met andere data- en informatiesystemen, daarnaast kan de software van Skills Intelligence worden ingezet als dataleverancier voor bestaande (speler volg) systemen.

Inhoud testdag

Doel van de fysieke testdag is om inzicht te krijgen in de fysieke prestaties van sporters. We maken gebruik van professionele testapparatuur en onze testprotocollen zijn gestandaardiseerd.

Testen op basis van grond motorische eigenschappen:

  • Snelheid
  • Kracht
  • Coördinatie
  • Lenigheid
  • Uithoudingsvermogen

Eerstvolgende FOCUS – Skills test dag: 7 juni 2020