NRT

Begeleiding NRT tot en met december 2018.

FOCUS tennis academy wil graag meehelpen door spelers te begeleiden en te coachen op de door ons geselecteerde toernooien. Uit ervaring weten wij dat coaching zeer goed is voor de tennisprestaties en de persoonlijke (tennis) ontwikkeling.  Onderstaand schema is samengesteld door de FOCUS trainers, er kunnen tijdens deze periode nog toernooien aan toegevoegd worden.

Wat doen wij op het toernooi?

Inspelen met de spelers als er inspeelmogelijkheden zijn.
Spel plan bespreken met speler.
Wedstrijd bekijken/analyseren voor enkelspel.
Dubbelspel wordt alleen begeleid bij JRT dubbelspel weekeinden. We bespreken de wedstrijd na , waarbij er ook direct weer doelen (bij) gesteld worden voor de trainingen en/of volgende wedstrijd.

Wat verwachten wij van de speler op/tijdens het toernooi?

Tijdens het toernooi moet de speler zich melden en afmelden bij de trainer op locatie. Douchen na elke wedstrijd op locatie. Zelf tijdig de trainer opzoeken om elke wedstrijd voor- en na te bespreken. Een goede warming-up en cooling-down. Voor de duidelijkheid hebben wij ook aangegeven de sluitingsdatum en –tijd. De meeste spelers hebben al voordelig de begeleiding van JRT toernooien van het gehele jaar betaald. Voor diegene die dat niet hebben kan er per toernooi begeleiding aangevraagd worden.

De kosten voor NRT begeleiding bedragen: Maximaal € 100,- per persoon per toernooi. (Aantal dagen van het toernooi / door het aantal spelers bepaald het bedrag met een maximum van € 100,- per toernooi.) Maximaal 5 spelers per trainer per toernooi. Zijn er meer spelers dan zal er een tweede trainer aanwezig zijn.

Voor vragen kunt u bellen of mailen naar:

Info@focustennisacademy.nl

Sportieve groeten,

Het FOCUS team.