Lesinschrijving d’Oudelande Ridderkerk

Inschrijven voor zomerlessen 2024 bij d’Oudelande Ridderkerk? Ga naar https://movitsport.com/embed/62.

Het hele jaar door kun je bij d’Oudelande tennislessen volgen. Zomerseizoen 19 weken in de periode 2 april 2024 t/m 28 september 2024.

  • Schrijf je in voor 21 maart (uiteraard kan je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen).
  • In de week van 25 maart ontvang je de bevestiging van de dag(en) en tijd(en) dat je bent ingedeeld voor de les.
  • In de week van 1 april beginnen de zomerlessen 2024.

Alle lesklanten worden lid van d’Oudelande om de banen vrij te kunnen gebruiken voor les, FOCUS events en vrij spelen. De lesklant heeft verder geen verdere verplichtingen naar ‘t Hofland. Na aanmelding zal de lesklant een schrijven ontvangen van d’Oudelande over de aanmeldprocedure. Lidmaatschap moet aan de vereniging d’Oudelande betaald worden voor gebruik van de banen/tennisles, anders heeft de speler geen recht op gebruik van de banen/tennisles. De lesklant heeft verder geen verdere verplichtingen naar d’Oudelande.

In de zomer van 2024 volg je 19 trainingen van 1 april 2024 tot en met 28 september 2024. Er worden geen trainingen gegeven op tweede paasdag 1 april, Koningsdag 27 april, de meivakantie 29 april t/m 5 mei, Hemelvaartsdag 9 mei, Tweede Pinksterdag 20 mei en de zomervakantie 13 juli t/m 25 augustus. De groepsgrootte bij de indeling is bepalend voor het lestarief van de lessenreeks. Is de indeling niet conform uw keuze van les type bij de inschrijving dan wordt de lestijd of het lestarief verhoogd of verlaagd naar rato het aantal personen in de groep. Indien u de aangepaste indeling, groepsgrootte en het daarbij behorende tarief niet goedkeurt dan kunt u uitsluitend voor aanvang van de lessenreeks uw deelname schriftelijk annuleren. Prijs van de trainingen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Wij passen het incasso/factuurbedrag aan naar rato aantal deelnemers. Schrijf je nu in via https://movitsport.com/embed/62.