NRT 2 ster

NRT 22-29 december 2018

NRT 27-31 december 2017

Nationale Ranglijst Toernooien

Door mee te doen aan Nationale Ranglijsttoernooien, kunt je punten verdienen voor de KNLTB-ranglijst. De Nationale Ranglijst toernooien zijn bedoeld voor de (sub)top van Nederland.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de Nationale Ranglijsttoernooien via MijnKNLTB. Je vindt het inschrijfformulier Nationale Ranglijsttoernooien onder ‘toernooi-inschrijving’ boven in de menubalk. Dit inschrijfformulier is alleen zichtbaar voor spelers met speelsterkte 1 t/m 4. Spelers met speelsterkte 5 of lager hebben de mogelijkheid om ter plekke in te schrijven voor het kwalificatietoernooi of deel te nemen (aan het hoofd- of kwalificatietoernooi) op basis van een wildcard, die aangevraagd kan worden bij de toernooiorganisator.

Acceptatie

Acceptatie gebeurt op basis van jouw positie op de KNLTB-ranglijst. Hoe hoger de positie, hoe groter de kans dat je mee mag doen. Daarnaast geeft de organisatie wildcards weg.

Terugtrekken

Als je bent geaccepteerd voor een Nationaal Ranglijsttoernooi, maar je kunt het toernooi toch niet spelen, dan moet je binnen zeven dagen na afloop van het toernooi het terugtrekkingsformulier invullen en verzenden. Voeg bewijsmateriaal toe waaruit blijkt dat redelijkerwijs niet van je vewacht mocht worden dat je het toernooi zou spelen.