Workshop Visie op techniek (VOT)

Workshop Visie op Techniek

Welke technische principes zie je terug in de slagen bij de huidige profspelers? Wat zijn de overeenkomsten tussen de topspelers? Welke technische accenten hebben de forehands met elkaar gemeen? En hoe zit dat met andere slagen?

Aan de hand van videobeelden worden topspelers naast elkaar gezet om de overeenkomsten te bekijken. Per slag worden meerdere bewegingen besproken en vergeleken. Er wordt tevens gekeken naar het voetenwerk.

Inhoud

  • Na afloop kent de leraar minstens drie technische principes per slag die op topniveau zichtbaar zijn;
  • Na afloop weet de leraar dat er altijd situatieve- en individuele bewegingen zijn die niet in Visie op Techniek staan vermeld;
  • Na afloop ziet de leraar in dat dit de bewegingen zijn die voor topspelers gelden, maar dat een aantal van deze bewegingen ook op recreanten van toepassing kunnen zijn;

PO punten en kosten.

Na de workshop krijgt de deelnemer toegang tot nog meer beeldmateriaal en naslagwerk. De workshop is goed voor 12 PO punten en deelname kost 40 euro (inclusief koffie/thee en lunch). Iedere workshop bevat maximaal 25 deelnemers.

Inschrijven

Inschrijven doe je door onderstaand formulier in te vullen.Bij te weinig aanmeldingen wordt de cursus verplaatst of geannuleerd.

  • Workshop Visie op techniek zondag 27 november 2016. (VOL, aanmelden niet meer mogelijk)
  • Workshop Visie op techniek zondag 15 januari 2017. (VOL, aanmelden niet meer mogelijk)
  • Workshop Visie op techniek zondag 19 maart 2017. (VOL, aanmelden niet meer mogelijk)

Locatie en Tijdsplanning

Tennis Only, Jacques Dutilhweg 325, 3065 HJ Rotterdam.

Binnenkomst vanaf 09.00uur, start om 09.30uur en einde van de dag 14.00uur.

De cursus zal gegeven worden door Erik Brummer.