FOCUS heeft eigen tennis App

Uitleg trainingsplanner FOCUS tennis academy

Met deze app kun je je inschrijven voor training. In de planner zijn er drie verschillende kleuren sessies:

  • Blauw: Voor deze training kun je je opgeven
  • Groen: Voor deze training sta je ingeschreven
  • Grijs: Voor deze training kan je je niet inschrijven

Waarom kan ik me voor sommige trainingen niet inschrijven?
Als de inschrijftermijn verstreken is, of het maximale aantal deelnemers van een training bereikt is, kan je je er niet voor inschrijven.

Waarom zie ik niet alle beschikbare trainingen?
Alleen de trainingen waar jij voor in aanmerking komt, worden in je planner weergegeven. Training voor spelers in een andere categorie dan de jouwe zijn dus niet zichtbaar in jouw planner.

Het lukt me niet om me in te schrijven, wat nu?
Neem contact op met een van de trainers.

Wat kost een training op de vereniging tv Victoria, tv Het Hofland, Be Quick Gouda? Een tennisles kost € 9,- p.p. per lesuur, Een fysieke training kost € 5,- p.p. Basisschool/middelbare school tennis aanbieding €15,- p.p. voor drie lessen. Na deze drie lessen het tarief van € 9,- p.p. per lesuur.

Wat kost een training bij FOCUS tennis academy locatie Victoria?Een tennisles kost € 12,50 p.p. per uur. 1 ½ uur kost € 18,- p.p en een tennisles van twee uur kost € 25,- p.p Een fysieke training kost € 5,- p.p. per les.

Reglementen:

  • De lessen vinden plaats mits er voldoende deelname is. Indien een lesgroep niet voldoende deelname heeft behoudt FOCUS tennis academy het recht om de lessen te annuleren, verkorten of de lesprijs aan te passen. 
  • FOCUS tennis academy is niet verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen en evt. daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van cursisten. 
  • Indien het lesgeld niet binnen de gestelde termijn van veertien dagen na ontvangst van de factuur wordt betaald, kan men uitgesloten worden van het volgen van de lessen. De verplichting tot betaling van de lessen blijft onverminderd bestaan. 


Mijn vraag staat er niet tussen
Voor technische vragen kun je een email sturen naar contact@letsinspire.com

Voor alle overige vragen kun je contact opnemen met FOCUS (niels@focustennisacademy.nl)