FOCUS open dag in Rotterdam (locatie TV Victoria)

Bij FOCUS tennis academy trainen zowel spelers die de ambitie hebben om prof te worden, als ook spelers die een andere carrière voorzien, maar wel goed en hard willen trainen. De mogelijkheid om elke dag te trainen wordt niet alleen gebruikt door de (aankomende) profs. Ook studenten (o.a. Hogeschool Inholland Rotterdam, Erasmus Universiteit) en tennistrainers die nog op nationaal niveau actief zijn maken hier gebruik van. Uiteraard geldt voor deelname aan deze training een hoog instapniveau maar voor ieder moet de werkhouding, het trainingsplezier en het niveau passend zijn in onze groepen.

Mijn zoon/dochter heeft talent, wat nu?  Wij hebben een duidelijke visie voor ogen wat er per leeftijd “nodig” is om een kans te hebben om nationaal en internationaal niveau te kunnen bereiken. De KNLTB heeft in haar Toptennis plan “five steps to the top” in kaart gebracht hoe een trainingsopbouw er dan uit hoort te zien, waarbij uiteraard altijd nog individueel op maat gemaakt dient te worden. Klik  hier om het Toptennis plan “five steps to the top” van de KNLTB in te zien.

Ben u geïnteresseerd of heeft u wellicht een vraag of uw kind hiervoor in aanmerking komt, kom dan op zondag 19 of 26 juli naar de opendag. Of neem dan contact op met een van onze trainers of stuur een email aan: Niels@focustennisacademy.nl Wij zullen spoedig contact opnemen.

Wedstrijdjes én plezier

Op onze open dag speel je gedurende de middag een aantal wedstrijdjes en doe je mee aan leuke bewegingsactiviteiten. De wedstrijdjes worden gespeeld volgens het Tenniskids principe (ROG) en Junioren Tour principe. Tijdens deze opendag willen wij kinderen vooral veel laten tennissen en bewegen en nog enthousiaster voor tennis maken. 

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor één van de twee opendagen op TV Victoria. Inschrijven doe je door het inschrijfformulier in te vullen. Na aanmelding ontvangt u van ons een email met alle info over deze opendag.

Datum: Zondag 19 of 26 juli

Locatie: TV Victoria, Kralingseweg 226

Tijdstip: 13.00-14.30uur Rood en Oranje, 14.30-16.00uur Groen, 16.00-17.30uur Geel

Kosten: Gratis

FOCUS tennis academy is een door de KNLTB gecertificeerde tennis academy voor onder en bovenbouw vanaf de start in 2016. Ook komend jaar vervolgt de KNLTB de samenwerking met een aantal zorgvuldig geselecteerde tennisscholen binnen de KNLTB Jeugdopleiding. Op vrijdag 8 mei heeft de KNLTB bekend gemaakt dat de certificering van FOCUS tennis academy verlengd is voor het seizoen 2020-2021.