Tennis Only

Tennis Only is bij velen reeds bekend als de absolute tennisspecialist van Nederland, maar de populariteit reikt tot ver buiten onze grenzen. De uitstekende service, klantgerichtheid en vooral vakkundigheid, maken Tennis Only tot de ideale partner voor iedere tennisser, tennisvereniging en liefhebber van de sport.

 

TENNIS ONLY ONLINE

Op de website www.tennisonly.comkun je dag en nacht terecht voor een ruim aanbod aan tenniskleding, tennisschoenen, rackets, tassen, snaren en equipment. Zoals het een tennisspecialist betaamt, vind je online de meest actuele tenniscollecties voor dames, heren en kids. Uiteraard zijn alle grote namen vertegenwoordigd, waaronder Nike, Adidas, Asics, Sjeng Sports, Björn Borg, K-Swiss, Lacoste, New Balance, Babolat, Head, Luxilon, Prince, Wilson en Yonex. Of je nu op zoek bent naar de outfit van een bepaalde topper of interesse hebt in het racket van je favoriete tour speler/speelster, dan ben je bij Tennis Only aan het juiste adres.

 

TENNIS ONLY STORE

Zowel beginnende tennissers als opkomende tennissensaties worden bij Tennis Only voorzien van persoonlijk en professioneel advies. De productexperts van Tennis Only helpen je graag in het maken van de juiste keuze wanneer het op tennisproducten aankomt, zodat je het beste uit je tennisspel haalt en meer plezier beleeft op de tennisbaan! Met een vloeroppervlak van ruim 1000 vierkante meter is Tennis Only de grootste tenniswinkel in zijn soort en een “must visit” voor elke tennisliefhebber. Hetzelfde aanbod als online is ook terug te vinden in de winkel evenals een outlet afdeling waar men heel het jaar door tegen scherpe prijzen rackets, kleding en schoenen kan aanschaffen.

 

PROFESSIONELE BESPANSERVICE

Naast een compleet assortiment tennisartikelen biedt Tennis Only de alom befaamde bespanservice – “klaar terwijl je wacht”. Terwijl men een rondje in de winkel maakt of geniet van een schitterende rally op het witte scherm, wordt jouw racket vakkundig en razendsnel bespannen. Een belletje voordat je langskomt helpt de bespanners enorm in de planning.

 

TEAMKLEDING

Zowel in het voorjaar als het najaar is menig competitieteam op zoek naar teamkleding. Speciaal hiervoor is een aparte website www.teamkeding.tennisin het leven geroepen met kortingen tot maar liefst 20% en dezelfde kwaliteit dan wel service die men van Tennis Only gewend is. Je kunt kiezen uit vele honderden voorgeselecteerde dames, heren en mix tennisoutfits of direct online een eigen outfit samenstellen. Ben jij een echte winkelganger wanneer het op teamkleding aankomt? Maak dan een teamafspraak en bezoek met jouw team de grootste tenniswinkel van Nederland.

 

TENNIS ONLY . Experience the Game

Store: Jacques Dutilhweg 325 te Rotterdam

Webshop: www.tennisonly.com

Teamkleding: www.teamkleding.tennis