Veelgestelde vragen

HOE WERKT HET INSCHRIJVEN?

Inschrijven voor de tennislessen is het gehele jaar mogelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op vereniging TV Victoria, TV Het Hofland of Tennishal Victoria ga dan naar het kopje tennisles rechts boven op deze pagina.

Bent u op zoek naar club overschrijdende trainingen, ga dan naar het kopje toptennis en bekijk het aanbod dat wij hebben voor de betere (jeugd)spelers uit de regio op landelijk niveau.

WANNEER ZIJN DE LESSEN?

Wij verzorgen op alle dagen van de week tennislessen. Of kijk naar de exacte les data

IS ER LES TIJDENS DE SCHOOLVAKANTIES?

Nee, in principe niet. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

WAAROM MOET IK HET LESGELD PER INCASSO BETALEN?

Wij proberen het lesgeld zo laag mogelijk te houden en de inning van de lesgelden per incasso kost ons veel minder tijd dan bij het versturen van facturen en bijhouden van betalingen.

IS HET ZEKER DAT IK BIJ DE GEWENSTE PARTNERS WORDT INGEDEELD?

Natuurlijk doen wij ons best hiervoor, maar het is dan wel belangrijk dat iedereen op tijd inschrijft. Stem dus goed onderling af om allemaal in te schrijven en dezelfde voorkeursdagen en -tijden in te vullen.

ZAL IK OP DE GEWENSTE TIJD LES KRIJGEN?

Natuurlijk doen wij ons best hiervoor, maar alle senioren willen op maandag om 20 uur les hebben. Dat gaat natuurlijk niet.

ALS IK VERHINDERD BEN VOOR EEN LES, MOET IK MIJ DAN AFMELDEN.

Stuur een bericht naar je tennistrainer of stuur een e-mail aan  info@focustennisacademy.nl

NIET VOLLE GROEPEN?

Het kan gebeuren dat je inschrijft voor een groep van 4 personen, maar dat je terecht komt in een groep van 3 personen. In de meeste van zulke gevallen zullen we de lestijd inkorten, bijvoorbeeld 45 minuten in plaats van 60 minuten les, maar het is ook mogelijk om het lesgeld naar rato te verhogen. In zulke gevallen nemen we altijd contact op.