FOCUS tennis academy --- Tennislessen voor de betere (jeugd)spelers uit de regio op landelijk niveau

Toptennis
Geschikt trainingsprogramma samenstellen:

Bij FOCUS tennis academy trainen zowel spelers die de ambitie hebben om prof te worden, als ook spelers die een andere carrière voorzien, maar wel goed en hard willen trainen. De mogelijkheid om elke dag te trainen wordt niet alleen gebruikt door de (aankomende) profs. Ook studenten (o.a. Hogeschool Inholland Rotterdam, Erasmus Universiteit) en tennistrainers die nog op nationaal niveau actief zijn maken hier gebruik van. Uiteraard geldt voor deelname aan deze training een hoog instapniveau maar voor ieder moet de werkhouding, het trainingsplezier en het niveau passend zijn in onze groepen.

Mijn zoon/dochter heeft talent, wat nu? Wij hebben een duidelijke visie voor ogen wat er per leeftijd “nodig” is om een kans te hebben om nationaal en internationaal niveau te kunnen bereiken. De KNLTB heeft in haar Toptennis plan “five steps to the top” in kaart gebracht hoe een trainingsopbouw er dan uit hoort te zien, waarbij uiteraard altijd nog individueel op maat gemaakt dient te worden. Klik hier om het Toptennis plan “five steps to the top” van de KNLTB in te zien.

Ben u geïnteresseerd of heeft u wellicht een vraag of uw kind hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op met een van onze trainers of stuur een email aan: Niels@focustennisacademy.nl Wij zullen spoedig contact opnemen, uitnodigen voor een proefles om dan met een gedegen plan/voorstel te komen.

Klik op onderstaande afbeelding om de trainingsmogelijkheden te zien.