TV Victoria

Het hele jaar door kun je bij TV Victoria tennislessen volgen. In de zomer op de mooie gravel banen en in de winter maken wij gebruik van de Victoria Tennishal.
Winterlessen:
• Schrijf je in voor 18 september (uiteraard kan je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen)
• In de week van 25 september ontvang je de bevestiging van de dag(en) en tijd(en) dat je bent ingedeeld voor de les.
• In de week van 2 oktober beginnen de winterlessen 2023-2024.
Er worden geen trainingen gegeven in de herfstvakantie 14 t/m 22 oktober, kerstvakantie 23 dec t/m 7 januari, voorjaarsvakantie 17 feb t/m 25 feb

Zomerseizoen 19 weken in de periode 3 april 2023 t/m 1 oktober 2023.
• Schrijf je in voor 20 maart (uiteraard kan je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen)
• In de week van 27 maart ontvang je de bevestiging van de dag(en) en tijd(en) dat je bent ingedeeld voor de les.
• In de week van 3 april beginnen de zomerlessen 2023.
Alle lesklanten worden lid van TV Victoria om de banen vrij te kunnen gebruiken voor les, FOCUS events en vrij spelen. De lesklant heeft verder geen verdere verplichtingen naar TV Victoria. Na aanmelding zal de lesklant een schrijven ontvangen van TV Victoria over de aanmeldprocedure. Lidmaatschap zal aan de vereniging TV Victoria betaald moeten worden anders heeft de speler geen recht op gebruik van de banen/tennisles.
In de zomer van 2023 volg je 19 trainingen van 3 april tot en met 1 oktober 2023. Er worden geen trainingen gegeven op Goede Vrijdag 7 april. tweede paasdag 10 april, Koningsdag 27 april, de meivakantie 1 t/m 7 mei, Hemelvaartsdag 18 mei, Tweede Pinksterdag 29 mei en de zomervakantie 10 juli t/m 20 augustus.
De groepsgrootte bij de indeling is bepalend voor het lestarief van de lessenreeks. Is de indeling niet conform uw keuze van les type bij de inschrijving dan wordt de lestijd of het lestarief verhoogd of verlaagd naar rato het aantal personen in de groep. Indien u de aangepaste indeling, groepsgrootte en het daarbij behorende tarief niet goedkeurt dan kunt u uitsluitend voor aanvang van de lessenreeks uw deelname schriftelijk annuleren.
Prijs van de trainingen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Wij passen het incasso/factuurbedrag aan naar rato aantal deelnemers.
BETAAL HET LESGELD BIJ VOORKEUR VIA AUTOMATISCHE INCASSO
Wij proberen het lesgeld zo laag mogelijk te houden en de inning van de lesgelden per incasso kost ons veel minder tijd dan bij het versturen van facturen en bijhouden van betalingen.
U BETAALT WAT U DAADWERKELIJK HEEFT GEKREGEN
De groepsgrootte bij de indeling is bepalend voor het lestarief van de lessenreeks. Is de indeling niet conform uw keuze van les type bij de inschrijving dan wordt de lestijd of het lestarief verhoogd of verlaagd naar rato het aantal personen in de groep. Prijs van de trainingen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Wij passen het incasso/factuurbedrag aan naar rato aantal deelnemers. Wij gaan deze lessenreeks 6 keer incasseren, rond de 20e van de april, mei, juni, juli, augustus en september 2023. Blijkt dat wij door de pandemie/Covid-19 veel lessen achterlopen dan zullen wij de laatste termijn(en) niet incasseren.
Klik op het onderstaande logo van uw vereniging om de trainingsmogelijkheden te zien.