TV Victoria – Rollers – Privé – 19x – 60m

1.254,00

Privé-les van 60 minuten op 1 baan met 1 leerling en 1 trainer.

Wij adviseren deze privé-les te combineren met een groepsles zodat u het geleerde in de privé-les tijdens de groepsles onder begeleiding van een trainer ten uitvoer kunt brengen.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Het hele jaar door kun je bij TV Victoria tennislessen volgen. In de zomer op de mooie gravel banen en in de winter maken wij gebruik van de Victoria Tennishal.

Zomerlessen:
Zomerseizoen 19 weken in de periode 4 april 2022 t/m 2 oktober 2022.

• Schrijf je in voor 21 maart (uiteraard kan je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen)
• In de week van 28 maart ontvang je de bevestiging van de dag(en) en tijd(en) dat je bent ingedeeld voor de les.
• In de week van 4 april beginnen de zomerlessen 2022.

Alle lesklanten worden lid van TV Victoria om de banen vrij te kunnen gebruiken voor les, FOCUS events en vrij spelen. De lesklant heeft verder geen verdere verplichtingen naar TV Victoria. Na aanmelding zal de lesklant een schrijven ontvangen van TV Victoria over de aanmeldprocedure. Lidmaatschap zal aan de vereniging TV Victoria betaald moeten worden anders heeft de speler geen recht op gebruik van de banen/tennisles.

In de zomer van 2022 volg je 19 trainingen van 4 april tot en met 2 oktober 2022.  Er worden geen trainingen gegeven op tweede paasdag 18 april,  Koningsdag 27 april, de meivakantie 2 t/m 8 mei, Hemelvaartsdag 26 mei, Tweede Pinksterdag 6 juni en de zomervakantie 9 juli t/m 21 augustus.

De groepsgrootte bij de indeling is bepalend voor het lestarief van de lessenreeks. Is de indeling niet conform uw keuze van les type bij de inschrijving dan wordt de lestijd of het lestarief verhoogd of verlaagd naar rato het aantal personen in de groep. Indien u de aangepaste indeling, groepsgrootte en het daarbij behorende tarief niet goedkeurt dan kunt u uitsluitend voor aanvang van de lessenreeks uw deelname schriftelijk annuleren.
Prijs van de trainingen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Wij passen het incasso/factuurbedrag aan naar rato aantal deelnemers.